CEREREA EUROPEANA PENTRU SERVICII DE SECURITATE ESTE IN CRESTERE

servCererea pe piața europeană pentru serviciile de securitate au crescut cu 30%, în urma atacurilor teroriste din Franța, arată compania Tactical Zone.

Sistemele de securitate trebuie întărite în Europa, în urma valului de atacuri teroriste. Prioritare sunt şcolile, companiile importante şi instituţiile religioase. Cele mai multe cereri pentru echipamente speciale şi experienţa în domeniu sunt adresate Israelului, transmite TVR.

La cererea unui client european, compania israeliană Tactical Zone a efectuat recent o simulare în caz de atac.

Experţii în serviciile de securitate sunt de părere că, spre deosebire de Israel, ameninţarea teroristă în marile oraşe europene este ceva nou; din această cauză, cererea pe piaţă europeană a crecut cu 30% după recentele atacuri din Franţa.

,,Astăzi lumea a început să conştientizeze, oamenii au început să înteleagă ameninţările şi pericolele şi încep să ceară măsuri de securitate”, a declarat Robby Said, directorul companiei de securitate.

Compania israeliană asigură antrenarea şi pregătirea personalului specializat şi este cunoscută şi apreciată la nivel mondial.Tactical Zone are echipe care au lucrat în unităţi militare sub acoperire şi de elită. O mare parte dintre cei implicaţi în astfel de activităţi sunt foşti militari cu experienţă deosebită în acţiuni de comando şi de intervenţie rapidă.

,,După atacurile din Franţa, primul meu gând a fost că dacă cineva foarte bine instruit ar fi fost acolo, totul s-ar fi derulat altfel”, a spus instructorul Ron Elmaliach.

Firmele de pază şi protecţie cu un nivel înalt de pregătire sunt căutate în special de companiile internaţionale din întreaga lume, care vor să prevină astfel de atacuri.

 

 

2 Responses to CEREREA EUROPEANA PENTRU SERVICII DE SECURITATE ESTE IN CRESTERE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Vertical Menu

Search

Categories